Yomaa

Ilmainen verkossa

Löydä ilmaista musiikkia netissä

Omaa mielimusiikkia pääsee kuuntelemaan helposti ja jopa ilmaiseksi, kun rekisteröidyt jäseneksi Spotify musiikki palveluun. Listoilla on miljoonia kappaleita, joten uusia miellyttäviä säveliä löytyy jo tutuksi tulleiden klassikoiden seuraksi. Suosikeistasi rakentuu helposti henkilökohtainen lista, jota on ohjelman ansioista helppo käyttää.

2817153-woman-listening-to-music

Spotify tarjoaa myös radion kuuntelu mahdollisuuden jossa kanavia on rajattomasti. Kun valitset maksullisen jäsenyyden, kuuntelu tapahtuu ilman mainoskatkoja. Maksu takaa radiopalvelun, jossa voi ohittaa äänitykset, jotka eivät ole mieleesi. Löytäessäsi musiikkia, jota haluat ostaa omaan käyttöösi, voit ladata sen 7digital palvelun kautta. Muitakin palveluja löytyy, jotka Spotify on yhdistänyt Facebookin ja Twitterin välityksellä.Spotifyn suosio on kasvussa ja mielenkiintoa löytyy etenkin nuorten keskuudessa, jotka etsivät musiikkia populaari-markkinoita syvenemältä.YouTube on avoinna kaikille netissä aikaansa viettäville. Sen houkutuksiin jäät kiinni kuin orja, sillä videoita katsellessa vierähtää aika kummasti, juuri kun sinun piti aloittaa tärkeä työ.Musiikin kuuntelu YouTuben kautta ei ole yhtä orjuuttavaa – päinvastoin – käyttöystävälliset ja täysin ilmaiset, rekisteri-vapaat sivut vapauttavat sinut nauttimaan haluamastasi musiikista. Valtaosa YouTuben materiaalista on yksityisten henkilöiden lataamia, mutta myös yhtiöt kuten BBC ja CBS lataavat materiaalia lisäten palvelun suosiota kaikin puolin.Hyvillä äänityksellä varustettuja klassikoita löytyy paljon sekä uransa alussa olevia uusia artisteja. Rekisteröimällä pääset itse lataamaan YouTubeen materiaalia.

4248715-you-tube-and-iphone-5

YouTubesta löytyvät listaykköset, jos haluat olla ajan hermolla, tai työsi takia haluat olla selvillä, mitkä levyt myyvät.Mikseri.net on Suomalaisen musiikin suurin ilmainen musiikkiyhteisö netissä. Se on toiminut vuodesta 2001 ja suosii nuorten musiikkia. Sivusto on helppokäyttöinen ja haluamasi musiinkin tyylilaji löytyy nopeasti. Äänitykset ovat MP3-muodossa ja ilmaisia kaikille käyttäjille. Rekisteröityminen avaa mahdollisuuden luoda oma projekti ja ottaa osaa sivuilla käytäviin keskusteluihin. Mahdollisuus viestittää suoraan muille käyttäjille on myös mahdollista rekisteröityäsi.Artistit voivat rajattomasti lisätä omia äänityksiään ja kehittää oman artisti sivun. Jotkut Mikserin esiintyjistä ovat päätyneet levysopimukseen musiikkiyhtiön kanssa. Mikseri järjestää myös kilpailuja, joista parhaat ovat päässeet julkaisemaan materiaaliaan laajemmalle.Siis kun haluat virkistäytyä tuoreen musiikin parissa, niin Mikseristä löytyy raaka-ainetta ennen kuulumattomiin säveliin.